Antalya’da 17 Eylül Elektrik Kesintisi! İlçeler Tek Tek Açıklandı
Antalya’da 17 Eylül 2026 Perşembe günü bazı ilçelerde planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) tarafından açıklanan programa göre bakım, yatırım ve deplase çalışmaları nedeniyle çok sayıda mahalle ve sokakta elektrik enerjisine geçici olarak ara verilecek.
Kesintilerin büyük bölümü 09.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Alanya’da ise gün içerisinde farklı saat aralıklarında birden fazla çalışma yapılması planlanıyor. Serik’teki kesintiler ise 09.30-16.30 saatleri arasında uygulanacak.
Akseki’de Bademli Mahallesi Etkilenecek
Akseki’de 17 Eylül Perşembe günü 09.00-16.00 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.
Çalışma kapsamında Bademli Mahallesi elektrik kesintisinden etkilenecek. AEDAŞ kayıtlarında kesintinin iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri kapsamında gerçekleştirilecek bakım çalışması nedeniyle uygulanacağı belirtiliyor.
Alanya’da Birden Fazla Bölgede Elektrik Kesilecek
Alanya, 17 Eylül tarihinde en fazla planlı çalışmanın bulunduğu ilçeler arasında yer alıyor. İlçede farklı mahallelerde değişen saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak.
09.00-10.00 saatleri arasında Emişbeleni, Payallar ve Türkler bölgelerinde bakım çalışması yapılacak. Payallar Hamzalar, Softalar ve Türkler Eczacı Sokak çevresi kesintiden etkilenecek.
09.00-12.00 saatleri arasında Türkler Arık ve Türkler Atatürk bölgelerinde bakım çalışması gerçekleştirilecek.
09.00-13.00 saatleri arasında ise Konaklı 23, Konaklı Mustafa Kemal, Konaklı 2801 Sokak ve Ahmet Salih Saf Sokak çevresinde yatırım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.
Alanya'da 09.00-16.00 saatleri arasında Tosmur Güldalı, Tosmur Hapıllar, Güldalı Sokak ve Okul Caddesi çevresinde yatırım çalışması yapılacak. Aynı saatlerde Beldibi bölgesinde de yatırım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.
Tosmur Mahallesi'ndeki 22102 Sokak, Çakıcı Caddesi, 22103 Sokak, Aydoğan Sokak ve Çomruk bölgelerinde de 09.00-16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi planlanıyor.
İlçedeki bir diğer çalışma ise 11.00-16.00 saatleri arasında Gözübüyük, Güney ve Soğukpınar bölgelerinde gerçekleştirilecek.
Elmalı’da Çok Sayıda Bölgede Kesinti
Elmalı’da 09.00-16.00 saatleri arasında bakım ve yatırım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.
Bakım çalışmasından Ovacık Mahallesi ile Korkuteli sınırları içerisinde bulunan Avdan, Beğiş, Karabayır, Tatköy, Ulucak ve İmecik bölgeleri etkilenecek.
Ayrıca yatırım çalışması kapsamında Bozhüyük Mahallesi ile Büyüksöğle, Geçmen, Kocapınar ve Küçüksöğle bölgelerinde de elektrik kesintisi yapılacak.
Kepez’de Erenköy ve Kanal Mahallelerine Dikkat
Kepez’de 17 Eylül günü 09.00-16.00 saatleri arasında yatırım çalışması gerçekleştirilecek.
Çalışmadan Erenköy ve Kanal bölgeleri etkilenecek. Erenköy 4851, 4854 ve 4853 Sokaklar ile Kanal Mahallesi'ndeki 4739 ve 4750 Sokak çevresinde elektrik kesintisi uygulanacak.
Aynı saatlerde Ayanoğlu, Varsak Karşıyaka ve Şelale bölgelerinde deplase çalışması yapılacak. Ayanoğlu 1857, 1932 Sokak, Tansu Çiller Caddesi ile Şelale 7250 ve 7251 Sokak çevreleri de kesintiden etkilenecek.
Korkuteli’nde Bakım Çalışması Yapılacak
Korkuteli’nde 17 Eylül Perşembe günü 09.00-16.00 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.
Kesinti kapsamında Avdan, Beğiş, Karabayır, Tatköy, Ulucak ve İmecik bölgelerinde elektrik enerjisine ara verilecek. Bazı bölgelerdeki kesinti kaydı Elmalı ile ortak çalışma kapsamında yer alıyor.
Kumluca’da İki Ayrı Çalışma Planlandı
Kumluca’da 17 Eylül günü 09.00-16.00 saatleri arasında bakım çalışması uygulanacak.
Bakım çalışmasından Bağlık, Göksu, Hacıveliler ve Sarıcasu bölgeleri etkilenecek. Göksu Tekinler, Yeni Kocakesik ve Sarıcasu Şıh çevresinde de elektrik kesintisi yaşanacak.
Aynı saat aralığında yatırım çalışması nedeniyle Karşıyaka ve Kum mahallelerinde de elektrik kesintisi gerçekleştirilecek. Karşıyaka Antalya Caddesi ve Kabaarmut Sokak ile Kum Mahallesi'ndeki Beylik Kumu ve Mezarlıklı Kum bölgeleri kesintiden etkilenecek.
Serik’te Elektrikler 09.30-16.30 Saatleri Arasında Kesilecek
Serik’te 17 Eylül Perşembe günü planlanan elektrik kesintileri 09.30-16.30 saatleri arasında uygulanacak.
Yatırım çalışması kapsamında Karadayı ve Merkez bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacak. Karadayı Ant-Koop. ve Latif İnce çevresi ile Merkez Mahallesi 2132 Sokak kesintiden etkilenecek.
Aynı saatlerde Berendi, Büğüş, Etler, Pınarcık, Yanköy ve Zırlankaya bölgelerinde de yatırım çalışması gerçekleştirilecek. Berendi 1, Berendi, Etler Hapıllar, Etler 1 ve Hapıllar çevresinde elektrik kesintisi yaşanacak. Berendi Mahallesi'nin Berendi 10 ve Berendi 3 bölgelerinde de çalışma yapılacak.
Antalya’da Elektrikler Saat Kaçta Gelecek?
17 Eylül 2026 Perşembe günü Antalya'daki planlı kesintilerin büyük bölümü 09.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Alanya'da bazı bölgelerde kesintiler 10.00, 12.00 veya 13.00'te sona ererken, Gözübüyük, Güney ve Soğukpınar çevresindeki çalışma 11.00'de başlayacak.
Serik'te ise planlanan kesintiler 09.30-16.30 saatleri arasında uygulanacak. Çalışmaların niteliğine bağlı olarak kesinti sürelerinde değişiklik yaşanabileceği için vatandaşların güncel AEDAŞ kesinti kayıtlarını takip etmesi önem taşıyor.



