Yaz sezonunun eylül ayında da sürdüğü Antalya’nın Alanya ilçesinde sıcak hava sahilleri doldurdu. Hava sıcaklığının 33, deniz suyu sıcaklığının 30 derece, nem oranının ise yüzde 64 ölçüldüğü ilçede tatilciler deniz ve güneşin keyfini çıkardı.

Alanya Sahil Deniz Eylul3

Konya'da 2 Eylül Elektrik Kesintisi! Bu İlçelerde Elektrikler Saatlerce Olmayacak
Konya'da 2 Eylül Elektrik Kesintisi! Bu İlçelerde Elektrikler Saatlerce Olmayacak
İçeriği Görüntüle

Sahillerde eylül yoğunluğu

Sıcak havanın etkisiyle yerli ve yabancı turistler sahillere yöneldi. Kimi tatilciler denize girerek serinlemeyi tercih ederken, kimileri şezlonglarda güneşlenerek dinlendi. Çocuklarıyla sahile gelen aileler denizin tadını çıkarırken, bazı tatilciler ise su sporları yaparak vakit geçirdi.

Alanya Sahil Deniz Eylul2

"Alanya'yı çok seviyorum"

Almanya’dan hem tatil yapmak hem de kız kardeşini ziyaret etmek amacıyla Alanya’ya gelen Ümmü Öz, Damlataş Mağarası Plajı’nda denize girerek tatilin keyfini çıkardı.

Öz, Alanya’yı çok sevdiğini belirterek,

"Almanya'dan geliyorum. Kız kardeşimin yanına geldim. Kalenin yanında bulunan Damlataş Mağarası Plajı'ndayım. Bugün 1 Eylül 2026 ve hava mis gibi. Herkes Alanya'ya gelsin, Alanya çok güzel. Çok severim. İstediğim gibi de bir yer. Denizi çok güzel, kumsalı, her şeyiyle doğal ve güzel"

diye konuştu.

Kaynak: İHA