Antalya'da geçtiğimiz gün akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren yağışlar, kent genelinde günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Birçok noktada su birikintileri oluşurken, özellikle sabah saatlerinde trafiğe çıkan sürücüler de zor anlar yaşadı. İşe gidiş saatlerinde yollarda uzun araç kuyrukları oluştu.
Yağışla birlikte çukurlar tehlikeye dönüştü
Kentte yaşanan sorunlardan biri de çalışma yapılan bölgelerde açık bırakılan çukurlar oldu. Altınova'da bazı nedenlerle kazıldığı ve doldurulmadığı belirtilen çukurlar, yağışın ardından sürücüler için tehlike oluşturdu. Biriken su nedeniyle çukurun derinliğinin arttığı ifade edilirken, bölgeden geçen bir otomobil ile ticari araç çukura düştü. Çukura düşen araçların sürücüleri, araçlarını bulundukları yerden çıkaramayınca mahsur kaldı. Yaşanan durumu cep telefonu kamerasıyla kaydeden bir vatandaş, benzer bir olayın başka sürücülerin başına gelmemesi için görüntüleri paylaştı.
Yağışların devam etmesi bekleniyor
Antalya'da etkili olan yağışlar, trafikte aksamalara ve farklı noktalarda su birikintilerine neden oldu. Yağışların gün boyunca ve önümüzdeki günlerde de devam etmesinin beklendiği belirtildi. Altınova'da yaşanan olay, yağışlı havalarda yollardaki çukurların sürücüler açısından oluşturduğu tehlikeyi bir kez daha gündeme getirdi.


