Antalya’da kaçak alkol ve sahte ürün ticaretine yönelik denetimlerini sürdüren jandarma ekipleri, Konyaaltı ilçesinde gerçekleştirdikleri operasyonda yüklü miktarda etil alkol ele geçirdi. Bir şüphelinin evinde yapılan aramada viski kitleri ve paketleme malzemeleri bulundu.

Antalya'da 'geliyorum' diyen kaza: O anlar saniye saniye kaydedildi
Antalya'da 'geliyorum' diyen kaza: O anlar saniye saniye kaydedildi
İçeriği Görüntüle

Jandarmadan kaçak alkol operasyonu

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma yürüten İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçak alkol ve sahte ürün ticaretinin önlenmesine yönelik operasyon gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar kapsamında Konyaaltı ilçesinde şüpheli İ.K.’nin ikametinde ve eklentilerinde arama yapıldı.

Etil alkol ve viski kiti bulundu

Aramalarda 160 litre etil alkol ile 10 litre viski kiti ele geçirildi. Ayrıca ambalajlama ve paketlemede kullanıldığı değerlendirilen çok sayıda malzemeye de el konuldu. Operasyon kapsamında olayla ilgili adli tahkikat başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İHA