Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bir apartman dairesinden yükselen silah sesleri üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kapısı açık bırakılan daireden içeri giren ekipler tarafından, 47 yaşındaki Özgür Yeke’nin, birlikte yaşadığı kadını tabancayla vurduktan sonra intihar ettiği tespit edildi.

Antalya'da çiçekçi önünden pelüş ayı çalındı!
Antalya'da çiçekçi önünden pelüş ayı çalındı!
İçeriği Görüntüle

İntihar edeceğini ablasına söyledi

Olay, Konuksever Mahallesi 821 Sokak üzerindeki bir apartmanın ikinci katında saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aynı adreste yaşayan Özgür Yeke, ablasını telefonla arayarak intihar edeceğini bildirdi. Bu görüşmenin yapıldığı saatlerde komşular, Yeke’nin dairesinden art arda 3 el silah sesi duydu. Yeke’nin ablası ve komşuların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Kapısı açık dairede iki kişi hareketsiz bulundu

Ekipler, kapısının açık olduğu belirtilen daireye girdiklerinde Özgür Yeke ve isminin Aysun İnam olduğu öğrenilen bir kadını yatak üzerinde hareketsiz halde buldu. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde, Yeke ve genç kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Bunun üzerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile Olay Yeri İnceleme ekipleri adrese sevk edildi.

“Ölmemiş değil mi, polis abi?”

Telefon görüşmesinin ardından kardeşinin yaşadığı adrese gelen abla ve yakınları büyük üzüntü yaşadı. Sinir krizi geçiren ve daireye girişine izin verilmeyen abla, polis ekiplerine “Ölmemiş değil mi, polis abi. Ölmemiş” diyerek kardeşinden iyi bir haber almaya çalıştı.

İnceleme başlatıldı 

Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Özgür Yeke ile Aysun İnam'ın cenazeleri Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Tabutların taşınması sırasında Yeke'nin cenaze aracına dayanan bir ablası "Özgür bunu bize nasıl yaptın" diyerek cenaze gözyaşı döktü.

Kaynak: Antalya Hakkında