Antalya’nın Kepez ilçesinde bir iş yerinin depo ve ofis bölümünde çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyüdü. Alevlere ilk müdahaleyi cami imamı yaparken, yangın sonrası iş yeri tamamen kullanılamaz hale geldi.

Dumanları cami imamı fark etti
Yangın, Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Altınova Sinan Mahallesi Şen Sokak’ta bulunan bir depoda saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, plastik damacana ve çeşitli malzemelerin bulunduğu, bir su firmasına ait depodan sabah saatlerinde dumanlar yükselmeye başladı. Depodaki büro olarak kullanılan prefabrik bölümden çıkan dumanları gören cami imamı, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi.

Alevler diğer depolara sıçramadan söndürüldü
İhbarın ardından adrese polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Depo içerisinde büro olarak kullanılan prefabrik yapıyı saran alevlere, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler müdahale etti. Ekiplerin hızlı çalışması sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Alevlerin çevredeki depolara sıçraması önlenirken, yangının çıktığı prefabrik yapı kullanılamaz hale geldi.





