Antalya’da yoldan çıkan otomobil feci şekilde takla attı! İşte son hali
Antalya’da yoldan çıkan otomobil feci şekilde takla attı! İşte son hali
İçeriği Görüntüle

Antalya’nın Kepez ilçesinde ağaçlık alanda hareketsiz halde bulunan 35 yaşındaki Cemal B.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Yanında tabanca bulunan ve başından vurulduğu tespit edilen gencin ölümünün intihar olup olmadığı araştırılırken, olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi.

Kepez Agaclik Alan Olu Bulundu3

Ağaçlık alanda cansız bedeni bulundu

Olay, Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesi Halide Edip Caddesi üzerindeki ağaçlık alanda saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bölgedeki otoparkın yakınından geçen vatandaşlar, ağaçlık alanda bir kişinin hareketsiz yattığını fark etti. Yerde yatan kimliği belirsiz kişinin yanına giden vatandaşlar, şahsı yanında bir tabanca ile başından vurulmuş halde buldu. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde, şahsın Cemal B. (35) olduğu ve hayatını kaybettiği belirlendi.

Kepez Agaclik Alan Olu Bulundu2

Kardeşinin feryadı yürekleri dağladı

İhbarın ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile Olay Yeri İnceleme ekipleri de bölgeye gönderildi. Bu sırada ölüm haberini alarak olay yerine gelen Cemal B.’nin yakınları büyük üzüntü yaşadı. sinir krizi geçiren kardeşinin “Ağabey” diyerek feryat etmesi yürekleri dağladı.

Kepez Agaclik Alan Olu Bulundu3

Doğum gününde hayatını kaybetti

Olayın intihar olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, Cemal B.’nin doğum günü olduğu öğrenildi. Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Cemal B.’nin cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA