Antalya'nın Alanya ilçesinde gece boyunca etkisini artıran fırtına, sabah saatlerinde sahil kesiminde hasarın boyutunu ortaya çıkardı. İşletmelerin çatıları zarar gördü, masa ve sandalyeler savruldu, spor kompleksindeki brandalar parçalandı.

Antalya'da korkutan kaza: 1 kişi yaralandı
Antalya'da korkutan kaza: 1 kişi yaralandı
İçeriği Görüntüle

Çatı uçtu, eşyalar zarar gördü

Fırtına sonrası sahil kenarında faaliyet gösteren bir işletmenin çatısında hasar oluştu. İşletme önünde bulunan masa, sandalye ve çeşitli eşyalar şiddetli rüzgarın etkisiyle zarar gördü. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte işletme sahipleri hasar tespit çalışmalarına başladı. Devrilen ve zarar gören eşyalar toplanarak alan düzenlendi.

Spor kompleksinde brandalar yırtıldı

Öte yandan fırtınadan etkilenen sahil kenarındaki spor kompleksinin çatısında bulunan brandaların bir kısmı rüzgarın etkisiyle yırtıldı, bazı brandalarda ise ciddi hasar meydana geldi.

“İşletme dağılmış”

Fırtına nedeniyle zarar gören işletmenin sahibi İsa Demir, yaşananları şu sözlerle anlattı:

“Gece saatlerinde bekçi beni aradı. Ben de işletmeye geldim, işletme dağılmış. Gece fırtına çıkmış, masa, sandalyeler, çatı hepsi uçmuş. Makinelerin hepsi ıslanmış. Allah bir daha göstermesin.”

Kaynak: Antalya Hakkında