Antalya'nın Manavgat ilçesi sınırları içerisinde yer alan Antalya-Manavgat D-400 kara yolunda yürekleri ağza getiren bir trafik kazası yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Manavgat yönüne doğru seyir halinde olan İlayda K. yönetimindeki 07 CFB 532 plakalı motosiklet, Gültepe Işıklı Kavşağı'nı geçtiği esnada henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi.

Antalya'da  talihsiz kaza! 2 yaralı
Antalya'da talihsiz kaza! 2 yaralı
İçeriği Görüntüle

Sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi

Meydana gelen kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri yönlendirildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü İlayda K., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla kontrol amacıyla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Vatandaşlardan bozuk yol iddiası

Bölgede yaşayan ve kazaya tanıklık eden vatandaşlar, olayın yaşanmasında yol şartlarının etkili olduğunu öne sürdü. Çevredeki vatandaşların aktardığına göre, sıcak havanın da etkisiyle bozulduğu belirtilen kara yolunda çukurlaşan noktaya giren motosikletin tekerleği, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesine yol açtı ve kaza bu şekilde gerçekleşti.

Kaynak: İHA