Antalya'da sabah saatlerinde Konyaaltı Sahili açıklarında ilginç görüntüler ortaya çıktı. Halk arasında Sup Board olarak bilinen iki Stand Up Paddle Board'u birbirine bağlayan iki vatandaş, oluşturdukları platformun üzerine sandalye ve şemsiye yerleştirerek balık avına çıktı. Sıra dışı yöntemleriyle denizde vakit geçiren iki kişinin keyifli anları çevrede bulunan vatandaşların da dikkatini çekti.

Peysan Kimin? Peysan Hangi Ülkenin? Boykot mu?
Peysan Kimin? Peysan Hangi Ülkenin? Boykot mu?
İçeriği Görüntüle

Çevredekilerin ilgi odağı oldular

Birbirine bağlanan Sup Board'ların üzerinde rahat bir oturma alanı oluşturan iki vatandaşın balık tuttuğu anlar, çevrede bulunan kişiler tarafından ilgiyle izlendi. Kısa sürede merak uyandıran görüntüler, o sırada bölgede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

O anlar kameraya yansıdı

Kayıt sırasında görüntüleri çeken vatandaşın gülerek, "Çekiyorum ben. Son teknoloji" ifadelerini kullandığı duyuldu. İki vatandaşın denizin üzerinde kurdukları sıra dışı düzenekle balık tuttuğu anlar, sosyal medyada da ilgi çeken görüntüler arasında yer aldı.

Kaynak: Haber Merkezi