Antalya’da şehir içi trafikte meydana gelen kazada, bir taksi sürücüsünün çarpışmanın ardından durmadan yoluna devam etmesi tepki çekti. Olay, yoğun saatlerde ilerleyen trafikte yaşandı.
Durmak zorunda kaldı
Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki bir araç sürücüsü, önünde ilerleyen otomobilin ani şekilde yavaşlaması üzerine durmak zorunda kaldı. Bu sırada arkadan gelen taksi, aradaki mesafeyi koruyamayarak araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle kısa süreli panik yaşanırken, kazaya neden olan taksi sürücüsünün araçtan inmeden hızla uzaklaştığı öne sürüldü.
Kaza anı kameraya yansıdı
Yaşananlar, mağdur sürücünün araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde çarpma anı ve taksinin olay yerinden ayrıldığı anlar yer aldı.

Sürücüden tepki yağdı
Kazanın ardından yaşananlara tepki gösteren mağdur sürücü,
“Önümdeki araç durunca ben de durmak zorunda kaldım. Taksi arkadan vurdu. Kaza olabilir ama kaçmak neden? Milletin canı kimlere emanet”
sözleriyle tepkisini dile getirdi. Maddi hasarın oluştuğu olayla ilgili sürücü şikayetini dile getirirken, görüntüler doğrultusunda taksi şoförünün tespiti için çalışma başlatılıp başlatılmayacağı merak edildi.





