Kepez Belediyesi’nin Aydoğmuş Mahallesi Fatih Terim Caddesi üzerinde bulunan Yeni Drag Pisti, Türkiye Motodrag Şampiyonası 2. Ayak yarışlarına ev sahipliği yaptı. Dün gerçekleştirilen antrenman ve sıralama turlarının ardından bugün sporcular pistte derece elde edebilmek için mücadele verdi. Sabah saatlerinde başlayan yarışlarda motor sporları tutkunları tribünlerde yoğunluk oluşturdu. Yarışmacılar, saniyeler içinde sonuçlanan drag mücadelelerinde en iyi zamanı elde etmek için gaza bastı. Organizasyonda hem motosiklet performansı hem de sürücülerin refleksleri ön plana çıktı.

Kırkpınar Başpehlivanı Erkan Taş'tan Vali Şahin'e ziyaret
Kırkpınar Başpehlivanı Erkan Taş'tan Vali Şahin'e ziyaret
İçeriği Görüntüle

Motodrag3 (2)

Farklı kategorilerde mücadele edildi

Şampiyona kapsamında Süper Street, Pro Street, Street 2, Street 750, Street 600, Standart 1, Standart 2, Pro 200, Pro 300, Standart 300 ve Kadınlar kategorilerinde yarışlar düzenlendi. Sporcular, kendi kategorilerinde dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı. Motor sporlarına ilgi duyan vatandaşların yoğun katılım gösterdiği organizasyonda pistte yüksek tempolu anlar yaşandı. Türkiye’nin farklı illerinden gelen yarışmacılar, şampiyonada başarılı olabilmek için mücadele etti.

Motodrag3 (3)

Dereceye giren sporcular ödüllendirilecek

Türkiye Motodrag Şampiyonası 2. Ayak yarışlarının tamamlanmasının ardından dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlenecek. Yarışmacılar kupalarını organizasyon sonunda teslim alacak.

Kaynak: Haber Merkezi