Kaza, Antalya'nın Aksu ilçesine bağlı Kundu bölgesinde meydana geldi. Henüz kesinleşmeyen bilgilere göre cadde üzerinde süratli şekilde ilerlediği öne sürülen otomobil, virajı alamayarak kontrolden çıktı ve takla attı. Yoldan çıkarak taklalar atan otomobil, önce yol kenarında bulunan sokak lambasının direğine çarparak direği devirdi. Kontrolden çıkmaya devam eden araç, daha sonra seraların hemen yanında ters şekilde durdu.

Otomobil boş görüntülendi

Kazanın ardından olay yerine ekipler sevk edilirken, otomobilin içerisinde herhangi bir kişinin bulunmadığı görüldü. Araçta bulunan sürücü ya da sürücünün yanında başka kişilerin olup olmadığına ilişkin ise henüz net bir bilgi paylaşılmadı. Kazayı gören vatandaşlardan biri, otomobilin kiralık olduğunu öne sürdü. Bir başka vatandaş ise aracın bulunduğu noktayı görünce şaşkınlığını dile getirerek otomobilin o bölgeye nasıl geldiğini sorguladı. Araçtaki kişi veya kişilerin nasıl çıktığı/çıkarıldığı da bilinmiyor.

Antalya'da otomobilin çarptığı scooter sürücüsü ağır yaralandı!
Antalya'da otomobilin çarptığı scooter sürücüsü ağır yaralandı!
İçeriği Görüntüle

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Ekiplerin bölgede yaptığı çalışmaların ardından kazanın nasıl meydana geldiğinin ve otomobilde bulunan kişi ya da kişilerin durumunun belirlenmesi bekleniyor. Kazanın kesin nedeni ve araçta bulunan kişilere ilişkin detayların yapılacak incelemenin ardından netlik kazanacağı belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi