Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın yaklaşan seçimleri öncesinde ATSO Yönetim Kurulu Üyesi ve iş insanı Hatice Öz, başkan adaylığını açıkladı. Sosyal medya hesaplarından paylaştığı video mesajla ATSO üyelerine seslenen Öz, seçim çalışmalarına başladığını duyurdu.
Turuncu Liste ile yola çıktı
Sağlık, ilaç, teknoloji, tarım ve sağlık turizmi alanlarında faaliyet gösteren Antalya merkezli Lokman Group Yönetim Kurulu Başkanı olan Hatice Öz, seçim rengini "turuncu" olarak belirledi. Öz, Antalya'nın üretim ve ticaret gücüne dikkat çekerek, ATSO'nun şehrin ekonomik dönüşümünde daha etkin rol üstlenmesi gerektiğini ifade etti. Adaylık açıklamasında ortak akıl ve katılımcı yönetim anlayışını ön plana çıkaran Öz, gençlerin ve kadınların daha fazla söz sahibi olduğu bir yapı hedeflediklerini belirtti. Her sektörün kendisini temsil edilmiş hissedeceği bir ATSO için yola çıktığını ifade eden Öz, şeffaflığı esas alan bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini söyledi.
"ATSO hepimizin"
Hatice Öz açıklamasında,
"Antalya; girişimciliği, üretimi, ticareti ve enerjisiyle Türkiye'nin en güçlü şehirlerinden biri. Bu gücün arkasında ise sizlerin emeği, cesareti ve vizyonu var. Bugün, Antalya Ticaret ve Sanayi Odamızı geleceğe daha güçlü taşımak amacıyla ATSO Başkanlığı'na aday olduğumu sizlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyorum"
ifadelerini kullandı.
Öz ayrıca,
"Biz de bu enerjiyi temsil eden, Antalya'nın rengi Turuncu Liste ile yola çıkıyoruz. Geleceğe umutla bakan, değişimi ve gelişimi birlikte inşa eden bir anlayışla ATSO'nun yarınlarını hep birlikte şekillendireceğiz. Çünkü ATSO hepimizin"
sözleriyle üyelerden destek istedi.
Seçimler ekim ayında yapılacak
ATSO seçimlerinin ekim ayında gerçekleştirilmesi planlanırken, iş dünyasının önde gelen isimlerinin yarışacağı seçim sürecinin Antalya iş dünyasında hareketliliğe neden olması bekleniyor. Hatice Öz'ün adaylık açıklamasıyla birlikte seçim yarışının da resmen başladığı değerlendiriliyor.





