Aydın’da 23 Ekim Elektrik Kesintisi: İlçe İlçe Mahalle ve Saat Listesi

Aydın’da 23 Ekim 2026 Cuma günü elektrik kesintisi yaşanabilecek bölgeler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Bakım, onarım ve şebeke yenileme çalışmaları nedeniyle bazı ilçelerde elektrik hizmetine geçici olarak ara verilmesi planlanıyor. Kesintilerin başlangıç ve bitiş saatleri, çalışma yapılacak mahalle ve sokaklara göre değişiklik gösteriyor.

Vatandaşların günlük planlarını yaparken kesinti saatlerini dikkate almaları ve güncel bilgileri resmî duyurulardan kontrol etmeleri önem taşıyor.

Efeler Elektrik Kesintisi

Tarih: 23 Ekim 2026 Cuma

Kesinti saati: 10.00-15.00

Etkilenen bölge: Kuyucular Mahallesi

Kuyucular Mahallesi'nde 6401. Sokak ve bazı isimsiz sokaklarda çalışma nedeniyle elektrik kesintisi yaşanabileceği belirtiliyor.

Çine Elektrik Kesintisi

Tarih: 23 Ekim 2026 Cuma

Çine ilçesinde ağaç kesimi ve elektrik hattı güzergâhında koridor açma çalışmaları kapsamında farklı bölgelerde kesintiler planlanıyor.

Telefonunuzdaki Gizli Özellikleri Keşfedin! Çoğu Kişinin Bilmediği 5 Pratik Telefon Tüyosu
Telefonunuzdaki Gizli Özellikleri Keşfedin! Çoğu Kişinin Bilmediği 5 Pratik Telefon Tüyosu
İçeriği Görüntüle

09.00-11.00: Cumhuriyet Mahallesi'nin 19, 21 ve 32. sokakları ile Kuvayı Milliye Caddesi.

11.00-13.00: Cumhuriyet Mahallesi'nin 414 ve 481. sokakları ile Adnan Menderes Bulvarı.

13.00-15.00: Yörükler Mahallesi, Yörükler Merkez Sokak.

Kesinti saatleri çalışma yapılacak bölgelere göre değişiklik gösterebiliyor.

Didim Elektrik Kesintisi

Tarih: 23 Ekim 2026 Cuma

Kesinti saati: 05.00-06.00

Etkilenen bölgeler: Denizköy ve Fevzipaşa mahallelerinin bazı cadde ve sokakları.

Bölgede manevra ve yük aktarımı çalışmaları nedeniyle kısa süreli elektrik kesintisi yaşanabileceği belirtiliyor.

Sultanhisar Elektrik Kesintisi

Tarih: 23 Ekim 2026 Cuma

Sultanhisar ilçesindeki Hisar ve Atça mahallelerine ilişkin kesinti bilgilerinin güncel çalışma programından kontrol edilmesi gerekiyor. Kesintinin uygulanacağı sokaklar ile başlangıç ve bitiş saatlerinin resmî duyurular üzerinden doğrulanması önem taşıyor.

Nazilli, Söke ve Kuşadası’nda Elektrik Kesintisi Var mı?

Nazilli, Söke ve Kuşadası ilçelerinde 23 Ekim 2026 Cuma günü elektrik kesintisi olup olmadığına ilişkin mahalle ve saat bilgilerinin güncel ADM Elektrik duyurularından kontrol edilmesi gerekiyor. Önceki günlere ait kesinti bilgileri, yeni tarih için kesin bilgi olarak değerlendirilmemeli.

Elektrik Kesintisi Öncesinde Nelere Dikkat Edilmeli?

Elektrik kesintisi ihtimaline karşı cep telefonu ve diğer elektronik cihazların önceden şarj edilmesi öneriliyor. Bilgisayarlarda açık olan çalışmaların kaydedilmesi ve hassas elektronik cihazların korunması da olası sorunların önüne geçebilir.

Kaynak: Zeki Ersin Yıldırım