Sea To Sky Enduro’da Tahtalı zirvesinde kazanan belli oldu
Sea To Sky Enduro’da Tahtalı zirvesinde kazanan belli oldu
İçeriği Görüntüle

İstanbul'da 8 ila 11 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen 4. Ritmik Cimnastik Balkan Şampiyonası'nda Muratpaşa Belediyespor forması giyen sporcular önemli dereceler elde etti. Küçükler kategorisinde podyuma çıkan Asel Lina Şahin, labut aletinde 22.950, ip aletinde ise 22 puan elde ederek iki ayrı Balkan şampiyonluğuna ulaştı. Şahin, takım arkadaşı Nil Özşehir ile birlikte küçükler kategorisinde gelen takım başarısında da pay sahibi oldu.

A W814349 01

Başkan Uysal'ı ziyaret ettiler

Şampiyonanın ardından Şahin kardeşler, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı makamında ziyaret etti. Sporcuların elde ettiği derecelerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uysal, Asel Lina Şahin'e ödülünü takdim etti. Gerçekleştirilen ziyarette Muratpaşa Belediyespor Kulübü Başkanı Özcan Yılmaz, Muratpaşa Belediyesi Spor Müdürü Varol Tang ve sporcuların antrenörü Pelin Çoban da hazır bulundu.

Yeni hedef milli takım

Başarıya giden süreçte antrenör Pelin Çoban koordinesinde haftanın 6 günü ve günde 8 saat antrenman yapan sporcular, çalışmalarını yaz tatilinde de aksatmadı. Yoğun bir hazırlık dönemi geçiren kulüp sporcuları, yeni sezonda milli takıma seçilme hedefiyle çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.