Kaza, sabah saatlerinde Burdur'daki Mustafa Şeref Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Necati Anıl Keskin'in kullandığı 15 ACC 588 plakalı Fiat marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu Ş.C. yönetimindeki 15 BB 320 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil, yol kenarında bulunan bir dükkana çarptıktan sonra yeniden yola savruldu.
Otomobilin motoru fırladı
Kazanın şiddeti çevrede büyük hasara yol açtı. Dükkana çarparak yeniden yola dönen otomobilin motoru yerinden çıkarak yolun ortasına fırladı. Çarpmanın etkisiyle dükkanda da büyük çapta hasar meydana gelirken, kaza bölgesi adeta savaş alanına döndü. Kazada ağır yaralanan 27 yaşındaki sürücü Necati Anıl Keskin için çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
Hastaneden acı haber geldi
Hastanede tedavi altına alınan ve hayati tehlikesi bulunan Keskin, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Genç sürücünün ölüm haberi, kazanın ardından yaşanan acıyı daha da artırdı. İki otomobilin karıştığı kazada yaşanan çarpışmanın nedeni ve olayın ayrıntılarına ilişkin inceleme sürerken, kazayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.



