Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. "İrtikap" suçlamasıyla başlatılan soruşturma çerçevesinde, Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan, eşi Burcu Tozan ve 3 şüpheli daha yakalanarak gözaltına alındı.
Belediyede arama yapıldı
Operasyon kapsamında polis ekipleri Eşme Belediyesi binasında da incelemelerde bulundu. Yapılan aramalarda belediyeye ait bazı dosyalara ve dijital materyallere el konulduğu bildirildi. Emniyet güçlerinin delil toplama süreci devam ediyor.
Firari bir şüpheli aranıyor
Hakkında yakalama kararı çıkarılan toplam 6 kişiden 5'i gözaltına alınırken, dosyada adı geçen bir şüphelinin daha yakalanması için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğü öğrenildi. Gözaltına alınan isimlerin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.




