h Dolar 19,0462 % 0
h Euro 20,6440 % 0
h Altın (Gr) 1.205,63 %0,05
h Bitcoin 525063 %-2.00351
h Ethereum 33304 %-2.83103
Antalya 16°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Doğuda kar Antalya’da bahar

TÜRKİYE’NİN ÇOĞU BÖLGESİNDE KAR, DOLU VE SOĞUK HAVA DALGASI ETKİLİ OLURKEN, ANTALYA’DA YAZ AYLARINI ARATMAYAN GÖRÜNTÜLER OLUŞTU. HAFTA SONUNDA YAKICI GÜNEŞİ GÖRENLER, SAHİLLERE AKIN EDİP DENİZE GİRDİ, BOL BOL GÜNEŞLENDİ.

Türkiye’nin çoğu bölgesinde kar, dolu ve soğuk hava dalgası etkili olurken, Antalya’da yaz aylarını aratmayan görüntüler oluştu. Hafta sonunda yakıcı güneşi görenler, sahillere akın edip denize girdi, bol bol güneşlendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün ‘turuncu kod’ uyarısının ardından Perşembe ve Cuma günlerini yağışlı geçiren Antalya’da, hafta sonu yazdan kalma günler yaşanıyor. Hava sıcaklığının 21 dereceye kadar çıktığı kentte, nem oranı yüzde 30, deniz suyu sıcaklığıysa 18 derece olarak ölçüldü. Güneşli havayı gören kentteki vatandaşlar ve turistler ise sabah saatlerinden itibaren Konyaaltı Sahili’ne adeta akın etti. Bazıları yürüyüş ve spor yaparken, bazıları ise güneşlenmeyi ve denize girmeyi tercih etti. Bazı vatandaşlarınsa sahilde balık tuttuğu gözlendi.

Öte yandan, Meteoroloji verilerine göre Pazar günü öğle saatlerinde hava sıcaklığının 20 dereceye kadar çıkacağı tahmin ediliyor.

IHA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

ankara escort
antalya escort