Sındırgı ve çevresinden yıkım haberleri geldiğini belirten Görür, “Sanıldığı kadar hasarsız atlatılmayacak. İnşallah fazla zayiat olmaz” dedi.


Televizyonlarda deprem haberi peşinde koşanlara da tepki gösteren Görür, “Ben deprem dirençli kentler diye yırtınırken neredeydiniz? Unutmayın, tek çözüm deprem dirençli kentler” sözleriyle şehirlerin depreme hazırlanmasının hayati önem taşıdığını hatırlattı.


Uzman isim, Balıkesir’in yanı sıra Manisa, İzmir, Uşak ve Bursa gibi depremi hisseden illerde de vatandaşların artçılar nedeniyle binalardan bir süre uzak durmaları gerektiğini vurguladı.

Yorumlar
Yazar
Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu, teknolojiye olan ilgisini fotoğraf ve video tutkusuyla birleştiren çok yönlü bir isim. Hayata ve Antalya’ya farklı bir gözle bakmayı seven objektifinin arkasından yakaladığı anları özgün bakış açısıyla okuyucularla buluşturuyor.