Volkan Konak KKTC'de verdiği konser sırasında aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılmış, yapılan bütün müdahalelerin ardından hayatını kaybetmişti. 


KKTC'de verdiği konser sırasında aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılmış, yapılan bütün müdahalelerin ardından hayata gözlerini yummuştu. Konak'a sahnede ilk müdahaleyi yapan Ahmet Görkem Yasak, yürek burkan bir anısını paylaştı. 

Konser alanında bulunan hekimler ve acil sağlık ekibi tarafından yaklaşık 40 dakika boyunca kalp masajı uygulanırken, sanatçı daha sonra saat 00.10'da hastaneye sevk edildi. Hastaneye saat 00.17'de 'Ex duhul' (hayatını kaybetmiş olarak) giriş yaptığı belirtilen Konak'a, uzman doktorlardan oluşan bir ekip tarafından 25 dakika süreyle ileri yaşam desteği uygulandı. 

Ahmet Görkem Yasak, üniversite okuduğu yıllarda Volkan Konak ile arasından geçen bir anıyı sosyal medya sayfasından şu ifadelerle yayınladı;


"Yarım saat sonra sana kalp masajı yapacağımızı bilmeden dinledik seni. Yaptığımız her şeye rağmen seni kurtaramadık, keşke böyle erken olmasaydı... 20 sene önceydi… Kaldığımız öğrenci yurduna gelip, 'Gençler, bir ihtiyacınız olduğunda beni direkt arayın' diye telefonunu vermiştin. Yardımcı olduğun o genç büyüdü doktor oldu, son anlarında seni kurtarmaya çalıştı."

Yorumlar
Editör Hakkında