h Dolar 19,0466 % 0.03
h Euro 20,8293 % 0.03
h Altın (Gr) 1.211,83 %0,54
h Bitcoin 529736 %-1.52521
h Ethereum 33548 %-2.07139
Antalya 16°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Groenendijk: “Altın değerinde 3 puandı”

FTA ANTALYASPOR TEKNİK SORUMLUSU ALFONS GROENEDİJK, GAZİANTEP FK MAÇININ ARDINDAN ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN KAZANDIKLARINI BELİRTEREK, "FREDY ATTI, 3 PUAN GELDİ" DEDİ.

FTA Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenedijk, Gaziantep FK maçının ardından altın değerinde 3 puan kazandıklarını belirterek, “Fredy attı, 3 puan geldi” dedi.

Süper Lig’in 23. haftasında FTA Antalyaspor, sahasında karşılaştığı Gaziantep FK’yı 1-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Groenendijk, kazanmaları gereken bir karşılaşmayı kazandıklarının altını çizdi.

Altın değerinde bir 3 puanı hanelerine yazdırdıklarını kaydeden Groedendijk, “Takımımı tebrik ediyorum. Tek hedef 3 puandı, amacımız oydu, buna ulaştık. Bu tip maçlarda önemli olan 3 puandır. Burada oynamak istediğimiz oyun mantalitesini sahaya yansıtamadık. Fredy attı, 3 puan geldi. Nasıl oldu bu akşam kazandık, bilmiyorum. Detaylı şekilde cevabını kendime veremediğimi düşünüyorum. Sahada sadece mücadele, azim, hırs vardı. İstediklerimizi oyuna yansıtamadık. Skor hanesine bir gol attık. Bu 3 puan bize özgüven ve galibiyet serisinin başlangıcı olacaktır. Gol yemeden kazanmak ayrıca önemliydi” diye konuştu.

Groenendijk, sakat oyuncuların gelmesiyle iki günlük iznin ardından daha iyi bir şekilde Kasımpaşa maçına hazırlanacaklarını sözlerine ekledi.

IHA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

ankara escort
antalya escort