Otomobile çarpan motosikletli, savrulup park halindeki kamyonetin altına girdi

Antalya’da seyir halindeki otomobile motosikleti ile çarpıp, park halindeki kamyonetin altına giren Cesur Akdoğan (17), yaralandı. Kaza, öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde...

+1
Video için play'e tıklayın

Antalya’da seyir halindeki otomobile motosikleti ile çarpıp, park halindeki kamyonetin altına giren Cesur Akdoğan (17), yaralandı.

Kaza, öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Eski Sanayi Sitesi 676 Sokak'ta meydana geldi. Cesur Akdoğan'ın kullandığı 07 BEN 069 plakalı motosiklet, karşı yönden gelerek sola dönmek isteyen Burak Aksoy'un kullandığı 61 AGE 772 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Akdoğan, park halindeki 07 CHZ 23 plakalı kamyonetin altına girdi. Kazayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekibi tarafından bulunduğu yerden çıkarılan Akdoğan, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Akdoğan'ın durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kazayı anlatan otomobil sürücüsü Burak Aksoy, "Sola döneceğim esnada, motosikletli hızlı gelerek otomobilin tamponuna vurdu. Sonrasında kamyonetin altında kaldı. Bir şey oldu sandık ama Allah'tan başında kaskı vardı. Yandaki otomobilden göremedim geldiğini ama o da çok hızlı geliyordu" dedi.

21 Ağu 2023 - 13:55 Antalya- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Antalya Hakkında Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Antalya Hakkında hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Antalya Hakkında editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Antalya Hakkında değil haberi geçen ajanstır.

01

Antalya - Arkadaşlar araba sahibinin dediği kadar hızlı değildi ve yolun ortasına kadar biranda çıktığı için mecbur çarptı yavaş gitse bile çarpardı araç sahibi yola atladı atladığı yol taliye yoludur araç sahibi %70 hatalıdır videodan sonra konuştuğumuzda hatalı olduğunuda kabul etti

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 21 Ağustos 21:31