Kapılar koçbaşıyla kırıldı, evlerinden çöp atmaya çıkanlar dahi didik didik arandı

Antalya’da polis, Özel Harekat’ın desteğiyle bir mahalleye uyuşturucu operasyonu düzenledi. Havadan da destek verilen operasyonda ekipler kapıları koçbaşı ile kırarak ikametgahlara girerken, evlerinden çöp atmaya çıkan şahısların çöp poşetleri dahi didik didik arandı.

+6
Video için play'e tıklayın

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine yönelik Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi’nde operasyon gerçekleştirdi. Narkotik, Özel Harekat, TEM, KOM, Asayiş ve Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı 200’ü geçkin polisin katıldığı operasyonda ikametlere şok baskınlar düzenlendi. Bina giriş ve çıkışlarında güvenlik önlemi alınırken, Özel Harekat timleri kilitli olan kapıları koçbaşıyla kırarak içeri girdi. İkamet içerisindeki güvenliğin sağlanmasıyla adreslerde ‘Geeta’ isimli köpekle arama yapıldı. Operasyonda çöp atmaya çıkan şahısların çöp poşetleri de didik didik arandı. Havadan da kontrolün sağlandığı operasyon akşam saatlerine kadar devam etti.

01 Eyl 2023 - 17:31 Antalya- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Antalya Hakkında Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Antalya Hakkında hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Antalya Hakkında editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Antalya Hakkında değil haberi geçen ajanstır.

01

Dalavere - Eee hani bulunan edilen yanlış anlaşılmasın da onlar alcak olduğu bilgiyi alıyor baksana 7/24 oldukları evde kimse yok yanii ne bilim

Yanıtla . 0Beğen . 1Beğenme 01 Eylül 18:27