Gazze’de hayatını kaybedenler için Antalya’da gıyabi cenaze namazı kılındı

İsrail ablukası altındaki Gazze’de bulunan El-Ehli Baptist Hastanesinin bombalanması sonucu hayatını kaybeden en az 500 kişi için Antalya’da da gıyabi cenaze namazı kılındı, çok sayıda vatandaş bu kez Gazze için saf tuttu.

+7
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Filistin Gazze’de bulunan El-Ehli Bapdist Hastanesi bombalanmış, aralarında çok sayıda kadın ve çocuğun bulunduğu en az 500 kişi hayatını kaybetmişti. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın, İsrail’in Filistin’de yaptığı saldırılar sonucu vefat edenler için bugün öğle namazı öncesi bütün camilerde salaların okunacağını ve öğle namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kılınacağını duyurmasının ardından ülke genelinde gıyabi cenaze kılındı. Antalya Muratpaşa Camii avlusunda da kılınan cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı. Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya’nın kıldırdığı namaz sonrası ise dualar edildi.

18 Eki 2023 - 14:17 Antalya- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Antalya Hakkında Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Antalya Hakkında hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Antalya Hakkında editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Antalya Hakkında değil haberi geçen ajanstır.