Eskişehir’de ‘Tefecilik’ yaptığı tespit edilen 5 şüpheli yakalandı

Türkiye genelinde düzenlenen Kafes Operasyonu’nda Eskişehir’de polis ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde ‘Tefecilik’ yaparak vatandaşların 9 milyon TL değerinde mağduriyet yaşamasına neden olan 5 şüpheli yakalandı.

+8
Haber albümü için resme tıklayın

Yurt genelinde başlatılan Kafes Operasyonu çerçevesinde Eskişehir’de İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince ‘Tefecilik’ yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik çalışma yapıldı. Yapılan çalışmalar neticesinde yüksek faizle borç para vererek senet imzalatan ve icra takibiyle vatandaşları mağdur eden 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Vatandaşlara 9 milyon TL değerinde mağduriyet yaşattığı tespit edilen şahısların ikametlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda senet ve kimlik fotokopisi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

# para

19 Eki 2023 - 11:48 Eskişehir- Eskişehir


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Antalya Hakkında Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Antalya Hakkında hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Antalya Hakkında editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Antalya Hakkında değil haberi geçen ajanstır.