Arka lambaları kırık minibüsün yolculuğu tepki çekti

Eskişehir’de fren ve sinyal lambaları kırık vaziyette ilerleyen minibüs, sürücülerin tepkisine neden oldu.

Haber albümü için resme tıklayın

Odunpazarı ilçesi Sevinç Mahallesi yakınlarında trafikte seyreden bir minibüsün arka bölümünde bulunan hasardan dolayı fren ve sinyal lambalarının kırık olduğu görüldü. Konya plakalı minibüsün sinyal ve fren lambası kırık bir şekilde Alpu istikametine doğru ilerlediği görüldü. Minibüsün lambalarının yanmaması diğer sürücülerden tepki gördü.

31 Eki 2023 - 10:18 Eskişehir- Eskişehir


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Antalya Hakkında Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Antalya Hakkında hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Antalya Hakkında editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Antalya Hakkında değil haberi geçen ajanstır.