Başkan Topaloğlu: "İngiliz pazarında artık Kemer de var"

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, bu yıl 44’üncü defa kapılarını açan dünyanın en önemli turizm fuarları arasında yer alan WTM Londra Turizm Fuarı’nda ikili görüşmeler yaparak Kemer tanıtımı yapmaya devam ediyor.

Haber albümü için resme tıklayın

Londra Turizm Fuarı’nda Kemer’in pazar çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmalar yapan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Türkiye Londra Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği Ticari Danışman Gözde İnaneri Bakırcı, Uluslararası Hizmet Ticareti Genel Müdürlüğü Bölüm Başkanı Tarık Aksoy ile Kemer turizmi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Topaloğlu yaptığı açıklamada, "Londra Turizm Fuarı, Kemer için çok önemli. Yaptığımız ikili görüşmelerden aldığımız geri dönüşler çok olumlu. Kemer’e gelen İngiliz misafir sayısını artırmayı hedefliyoruz. İngiliz pazarında artık Kemer de var. Kemer’in İngiltere’de dijital kanallarda daha fazla yer alması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

08 Kas 2023 - 10:27 Antalya- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Antalya Hakkında Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Antalya Hakkında hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Antalya Hakkında editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Antalya Hakkında değil haberi geçen ajanstır.