Antalya’ya Geliyordu! Kütahya’da otobüs yolcusunun bavulunda 19 bin 599 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince durdurulan şehirlerarası otobüste yolcu olarak bulunan şahsın bavulunda yapılan aramalarda, 19 bin 599 adet sentetik ecza maddesi ele geçirilirken, bu rakamın Kütahya tarihindeki en fazla sayıdaki sentetik ecza yakalaması olarak kayda geçtiği bildirildi.

Büyütmek için resme tıklayın

İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu Eskişehir uygulama noktasında durdurulan şehirlerarası otobüste yolcu olarak bulunan M.S. (50) isimli şahsın bavulunda yapılan aramalarda,19 bin 599 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.

Şüpheli şahıs adli makamlara çıkarılmak üzere gözaltına alındı.

Kütahya tarihindeki en fazla sayıdaki sentetik ecza yakalaması olarak kayda geçen olayda şüphelinin İstanbul’dan temin ettiği uyuşturucuları bavul içerisine koyarak Antalya’ya götürmek istediği tespit edildi.

15 Kas 2023 - 11:54 Kütahya- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Antalya Hakkında Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Antalya Hakkında hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Antalya Hakkında editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Antalya Hakkında değil haberi geçen ajanstır.