Eskişehir’de yayaların ’kaldırım’ tepkisi

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde vatandaşlar, kaldırımların bisiklet ve motosikletlerle dolu olmasına tepki gösterdi.

+4
Haber albümü için resme tıklayın

İstiklal Mahallesi’ndeki İki Eylül Caddesi’ne bağlanan Konuk Sokak üzerinde yayalar yürüyecek yer bulmakta zorlanıyor. Kaldırımlar eşyalar ve bisiklet, motosiklet gibi araçlarla doldurulurken, ‘motosiklet giremez’ ve ‘bisiklet giremez’ yazılı trafik levhalarına rağmen kurala uyulmadığı görüldü. Vatandaşlar yetkililerin soruna çözüm bulmasını istedi.

19 Kas 2023 - 16:27 Eskişehir- Eskişehir


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Antalya Hakkında Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Antalya Hakkında hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Antalya Hakkında editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Antalya Hakkında değil haberi geçen ajanstır.