Antalya'nın Kaş ilçesinde dün başlayan orman yangınını söndürme çalışmaları ikinci gününde de devam ediyor. Ekipler, zorlu arazi koşullarına rağmen yangını kontrol altına alabilmek için havadan ve karadan yoğun mücadele veriyor.

Kas Orman Yangini Suruyor4

Havadan ve karadan müdahale ediliyor

Yangın, Antalya'nın Kaş ilçesine bağlı Kalkan Üzümlü Mahallesi'nde dün sabaha karşı çıktı. Gün içerisinde havadan ve karadan yürütülen söndürme çalışmalarına gece saatlerinde de ara verilmedi. Sarp, eğimli ve kayalık yapıya sahip bölgede görev yapan kara ekipleri, yangına 26 arazöz, 9 su ikmal aracı, 5 ilk müdahale aracı ile 155 teknik personel ve yangın işçisinin katılımıyla müdahale etti.

Kas Orman Yangini Suruyor2

Çalışmalar ikinci günde devam ediyor

Yangını kontrol altına almak için ekiplerin çalışmaları ikinci günde de aralıksız sürüyor. Havadan ve karadan yürütülen müdahaleyle alevlerin kontrol altına alınması için çalışmalar devam ediyor.

Salon Kepez'deki matinede kadınlar doyasıya eğlendi
Salon Kepez'deki matinede kadınlar doyasıya eğlendi
İçeriği Görüntüle

Kaynak: DHA