Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Beşevler Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Aktütün köyü nüfusuna kayıtlı uzman çavuş M.G.'nin kayınpederinin evine geldiği belirtildi. İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenle evde bulunan eşi G.G., kayınvalidesi H.D., kayınbiraderi G.D. ve baldızı D.D.'ye silahla ateş açtı.
Dört kişi hayatını kaybetti
Silahlı saldırı sonucu eşi ile eşinin ailesinden 3 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayın ardından M.G.'nin intihara teşebbüs ettiği belirtildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybeden 4 kişinin cenazeleri, Şemdinli Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk incelemenin ardından otopsi işlemleri için Van Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındığı bildirildi.
Şüpheli de hayatını kaybetti
Saldırının ardından aynı silahla kendisini de vuran Musa Gezer, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Van Yüzüncü YIl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tip Merkezi'nde yoğun bakımda tedavi altına alınan Gezer, bugün yaşamını yitirdi.
Gezer'in cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Otopsi işlemlerinin ardından cenazenin defnedilmek üzere Hakkari'nin Şemdinli ilçesine götürüleceği öğrenildi.





