Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bir "fuhuş" operasyonu daha!
Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bir "fuhuş" operasyonu daha!
İçeriği Görüntüle

Kartlı ödeme sistemlerinde yapılacak planlı bakım çalışması nedeniyle bazı kart işlemleri belirlenen saatlerde gerçekleştirilemeyecek. Enpara tarafından yapılan açıklamaya göre, kredi ve banka kartı kullanıcılarını ilgilendiren kesinti hafta sonu iki gün boyunca uygulanacak. Bakım çalışmasının 3 Ekim Cumartesi ve 4 Ekim Pazar günlerinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Her iki günde de saat 02:00 ile 04:00 arasında kartlı ödeme sistemlerinde çalışma yapılacak. Bu saat aralığında Enpara kartlarının kullanılamayacağı bildirildi. Dolayısıyla söz konusu iki günlük dönemde, gece saatlerinde kartla ödeme yapmak isteyen kullanıcıların belirtilen iki saatlik kesintiyi dikkate alması gerekecek.

Kesinti yalnızca belirlenen saatlerde olacak

Planlı çalışmanın kartlı ödeme sistemlerine yönelik olduğu belirtildi. Enpara'nın açıklamasında, bakım nedeniyle kart kullanımlarının 02:00-04:00 saatleri arasında hizmet veremeyeceği ifade edildi. 3 Ekim Cumartesi günü uygulanacak ilk kesintinin ardından aynı işlem 4 Ekim Pazar günü de aynı saatlerde gerçekleştirilecek. Böylece kart kullanıcıları iki ayrı günde, ikişer saat boyunca kartlı ödeme hizmetinden yararlanamayacak. Kesintinin planlı bakım çalışması kapsamında yapılacağı belirtilirken, diğer hizmet kanallarında herhangi bir kesinti yaşanmasının planlanmadığı açıklandı.

Diğer hizmet kanallarında kesinti beklenmiyor

Enpara'nın duyurusuna göre bakım çalışması nedeniyle yaşanacak hizmet kesintisi kartlı ödeme sistemleriyle sınırlı olacak. Diğer hizmet kanallarında ise kesinti planlanmadığı bildirildi. Bu nedenle kullanıcıların özellikle 3 Ekim Cumartesi ve 4 Ekim Pazar günleri 02:00-04:00 saatleri arasında kart kullanımlarını planlanan bakım çalışmasını dikkate alarak gerçekleştirmeleri gerekiyor. Bunun dışındaki hizmet kanallarında ise planlı bir kesinti bulunmadığı belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi