Antalya’nın Manavgat ilçesinde Alara Çayı’na yüzmek için girdikten sonra kaybolan Ahmet Polat’ı (25) bulmak için başlatılan arama çalışmaları 17'nci gününde devam ediyor.

Alara Çayı’na girdikten sonra kayboldu
Alınan bilgilere göre Gaziantep nüfusuna kayıtlı 25 yaşındaki Ahmet Polat, 12 Haziran Cuma günü Manavgat ilçesi Karakaya Mahallesi’nden geçen Alara Çayı’nda yüzmek için suya girdi. Polat, kısa süre sonra gözden kayboldu.
17 gündür aranıyor
Olayın ardından başlatılan arama kurtarma faaliyetleri, 17’nci gününde de devam ediyor. Bölgedeki çalışmaların aralıksız sürdüğü ve ekiplerin titizlikle arama yaptığı bildirildi.

30 personel arama çalışmalarına katıldı
Arama çalışmalarına toplam 30 personel katılıyor. Ekipler arasında Çenger Jandarma Karakol Komutanlığı’ndan 2 asayiş timi ve 6 personel, Alanya Komando Timi’nden 11 personel, Polis Sualtı Arama Kurtarma Ekibi’nden 5 personel, AFAD Arama Kurtarma Ekibi’nden 5 personel ve UMKE’den 3 personel yer alıyor. Ekiplerin Ahmet Polat’a ulaşabilmek için bölgedeki arama çalışmalarını koordineli şekilde sürdürdüğü öğrenildi.






