Antalya’da otomobil takla attı: 19 yaşındaki sürücü yaralandı
Antalya’da otomobil takla attı: 19 yaşındaki sürücü yaralandı
İçeriği Görüntüle

Antalya-Burdur yolu üzerindeki Kuzey Çevre Yolu kavşağında meydana gelen kaza sonrası bir tır alev aldı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangında tır tamamen kullanılamaz hale gelirken, bölge trafiği de olumsuz etkilendi. Bölgeye ihbar üzerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Kaza sonrası alevlere teslim oldu

Kaza, bugün Antalya-Burdur yolu üzerinde, Antalya Organize Sanayi Bölgesi çıkışındaki Kuzey Çevre Yolu kavşağında meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, kazanın ardından tırda yangın çıktı. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek tırın tamamını sardı. Yangın nedeniyle araç tamamen kullanılamaz hale gelirken, olay çevrede de paniğe neden oldu. Yangın anı bölgede bulunan bir vatandaş tarafından kaydedildi.

Bölgeye ekipler sevk edildi

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangına müdahale edilirken, kazanın ardından yanan tır tamamen küle döndü. Olayda yaralı veya hayatını kaybeden olduğuna ilişkin herhangi bir bilgiye yer verilmezken, kaza ve yangın nedeniyle bölgedeki trafik büyük ölçüde olumsuz etkilendi. Ekiplerin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.

Kaynak: Haber Merkezi