Korkuteli’nde meydana gelen küçükbaş ve büyükbaş hayvan hırsızlığının ardından başlatılan soruşturmada, çalınan hayvanların izine farklı noktalarda ulaşıldı. Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin çalışmaları sonucunda 10 küçükbaş hayvanın Burdur’un Çavdır ilçesindeki hayvan pazarında, 3 büyükbaş hayvanın ise Antalya’da bir kişiye satıldığı tespit edildi.

Korkuteli Antalya Hayvan Hirsizligi

Antalya'daki TIR kazasında hayatını kaybeden 2 kadının kimliği belli oldu
Antalya'daki TIR kazasında hayatını kaybeden 2 kadının kimliği belli oldu
İçeriği Görüntüle

JASAT ekipleri izini sürdü

Alınan bilgiye göre, Antalya'nın Korkuteli ilçesinde meydana gelen küçükbaş ve büyükbaş hayvan hırsızlığı olayının ardından Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde JASAT ekiplerince yürütülen araştırmalar sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen şüphelilerin M.Ş. ve A.Ş. olduğu tespit edildi. Ekiplerin yaptığı çalışmalarda şüphelilerin çaldıkları 10 adet küçükbaş hayvanı Burdur'un Çavdır ilçesinde bulunan hayvan pazarında, 3 adet büyükbaş hayvanı ise Antalya'da ikamet eden bir şahsa sattıkları ortaya çıkarıldı.

3 büyükbaş hayvan sahibine teslim edildi

Satışı gerçekleştirilen 3 büyükbaş hayvan, ekipler tarafından rızaen teslim alınarak sahibine teslim edildi. Olayla ilgili yakalanan şüphelilerden M.Ş., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken A.Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA