Antalya'nın Manavgat ilçesinde 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda büyük çapta maddi hasar oluşurken, kazada yaralanan olmadı. Zincirleme kaza araç kamerasına yansırken, otomobillerden birinin arka camında bulunan "Kaza yapmış şoförün dediği gibi bir anda karşıma çıktı" yazısı dikkat çekti.

6 araçlı zincirleme kaza
Edinilen bilgiye göre kaza, Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side Mahallesi Kemer Bulvarı üzerinde yaşandı. Manavgat istikametinden Side yönüne seyir halinde olan Burcu H. P. yönetimindeki 07 AST 560 plakalı otomobil, Yavuz Sultan Selim Bulvarı ışıklı kavşağını geçtikten sonra aynı yönde ilerleyen İdris A. idaresindeki 07 BUB 299 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan otomobil, Emrah K. yönetimindeki 07 CJS 589 plakalı araca, bu araç da Ersoy Ü. idaresindeki 06 DR 7070 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmaların devam etmesiyle 06 DR 7070 plakalı otomobil, Remzi G. yönetimindeki 32 DJ 297 plakalı araca, bu araç da Ercan E. idaresindeki 07 YGY 70 plakalı otomobile çarptı. Zincirleme devam eden kazaya toplam 6 araç karıştı.

Aracın arka camındaki yazı dikkat çekti
Kaza anı araçlardan birinin araç kamerası tarafından kaydedildi. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Öte yandan kazaya karışan otomobillerden birinin arka camında bulunan, "Kaza yapmış şoförün dediği gibi bir anda karşıma çıktı" yazısı da dikkat çekti.

Bölgede trafik yoğunluğu yaşandı
Altı aracın karıştığı kaza nedeniyle Kemer Bulvarı'nda trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Araçların büyük bölümünün çekici yardımıyla kaldırılması ve kaza tespit tutanağı işlemlerinin uzaması nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu yaşandı.




