Olay, geçtiğimiz gece saat 03.00 sıralarında Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi 2531 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın şahıs, gözüne kestirdiği binanın giriş katındaki balkona yöneldi. Çevrenin sessizliğinden faydalanan şüpheli, balkondaki çamaşırlıkta asılı olan kıyafetleri tek tek inceleyip seçerek yanındaki çantaya doldurmaya başladı. Olayın polise ihbar edildiği bildirildi.
Ayakkabı ve malzemeleri de aldı
Hırsızlık olayındaki rahat tavırları dikkat çeken kadın şahıs, sadece kıyafetlerle yetinmedi. Balkonda bulunan ayakkabıları ve bazı ev gereçlerini de alan şüpheli, eşyaları topladıktan sonra olay yerinden yürüyerek uzaklaştı. Sabah uyandıklarında eşyalarının yerinde olmadığını fark eden ev sahipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını incelediklerinde hırsızlık anını saniye saniye gördü.
"Bir haftadır mahallede benzer olaylar yaşanıyor"
Durumu hemen polis ekiplerine bildiren mağdur aile, mahallede son bir haftadır benzer hırsızlık olaylarının arttığına dikkat çekti. Görüntüleri polise teslim eden ev sahipleri, hırsızın bir an önce yakalanmasını bekliyor. Emniyet güçleri, güvenlik kameralarına yansıyan eşkal üzerinden şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.





