Antalya’da akılalmaz görüntüler: Arkadaşını motosiklette omzuna aldı!
Antalya’da akılalmaz görüntüler: Arkadaşını motosiklette omzuna aldı!
İçeriği Görüntüle

Olay, Kepez ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesi (Dokuma) Tevfik Fikret Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, alkollü olduğu öne sürülen bir şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenle halk otobüsünün önünü kesti. Otobüsün kırmızı ışıkta beklediği sırada aracın önüne geçen şahsın, yaklaşık 30 dakika boyunca bulunduğu yerden ayrılmadığı öne sürüldü. Yaşananlar nedeniyle otobüsün ilerleyemediği belirtilirken, araç içerisinde bulunan yolcular da olay nedeniyle beklemek zorunda kaldı.

Trafikte mağduriyet yaşandı

Şahsın otobüsün önünden çekilmemesi yalnızca otobüsteki yolcuları değil, bölgede otomobiliyle seyir halinde olan diğer vatandaşları da etkiledi. Caddede yaşanan olay nedeniyle trafikte de mağduriyet oluştu. Şahsın otobüsün önünü kestiği anlar, bölgede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde şahsın halk otobüsünün önünde durduğu ve aracın hareket etmesini engellediği anlar yer aldı.

Resmi açıklama bulunmuyor

Olayı görüntüleyen vatandaş, polis ekiplerinin şahsa müdahale etmediğini dile getirdi. Şahsın otobüs şoförüyle bir sorun yaşadığı öne sürülürken, olayın nedenine ilişkin resmi bir açıklama bulunmuyor. Yaşananlarla ilgili diğer ayrıntıların netleşmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi