Kaş’ın yeni adliye binası için ilk adım atıldı. Eski cezaevi arsasında hayata geçirilecek yaklaşık 200 milyon TL değerindeki yatırım kapsamında yer teslimi yapılırken, inşaat çalışmalarına da başlandı. Yeni adalet binasının Kaş’ın siluetine uyum sağlayacak şekilde az katlı ve modern mimariyle inşa edileceği belirtildi.

5 bin 600 metrekarelik inşaat alanı
AK Parti Antalya Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Atay Uslu, Kaş’a kazandırılacak yeni adliye binasının inşaatına başlandığını duyurdu. Eski cezaevi arsasında yapılacak adalet binası için yer tesliminin gerçekleştirildiğini belirten Uslu, projenin Kaş’ın siluetine uyumlu, az katlı ve modern bir mimari anlayışla hayata geçirileceğini ifade etti. Yaklaşık 5 bin 600 metrekare inşaat alanına sahip olacak yeni adliye binasında 26 hâkim ve savcı odası, 5 duruşma salonu ve otopark yer alacak.

Atay Uslu’dan teşekkür
Milletvekili Uslu, yatırımla ilgili yaptığı açıklamada,
"Kaş’ımızın, Batı Antalya’nın ve Antalya’mızın ihtiyaçlarını takip ediyor, yeni eserler kazandırmaya devam ediyoruz. Yeni Adalet Binamızın Kaş’ımıza, hemşehrilerimize ve adalet teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Yatırımın hayata geçirilmesindeki destekleri dolayısıyla başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Adalet Bakanı Akın Gürlek’e teşekkür ediyoruz"
dedi.




