Antalya’nın Alanya ilçesinde yaklaşık bir haftadır aralıklarla etkili olan sağanak yağışın ardından güneşli hava sahillerde hareketlilik oluşturdu. 30 Ekim’de havanın açmasını fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, Keykubat Plajı’na akın etti. Bazı vatandaşlar dalgalı denize girerek serinlerken bazıları da aileleriyle birlikte kumsalda vakit geçirdi.
Hava sıcaklığının 20, deniz suyu sıcaklığının ise 24 derece ölçüldüğü Alanya’da, güneşli havayı değerlendirmek isteyenler sahile geldi. Yağışlı günlerin ardından denize giren vatandaşlar, sonbaharın son günlerinde plajda vakit geçirdi.

Plajda voleybol oynadılar
Keykubat Plajı’nda kurulan voleybol fileleri de vatandaşların ilgisini çekti. Güneşli havayı spor yaparak değerlendirenler, plaj voleybolu oynayarak vakit geçirdi. Sahildeki hareketlilik, Alanya’da yaz mevsimini aratmayan görüntüler oluşturdu.

"Tatilin adresi burası”
Denizden çıktıktan sonra açıklama yapan 50 yaşındaki Kürşat Kunt, yaklaşık bir haftadır yağışlı havanın etkili olduğunu belirterek güneşli havanın keyfini çıkardıklarını söyledi.
Kunt,
"Bir haftadır aslında havalar çok yağmurluydu. Ama bugün, biliyorsunuz 30 Ekim, havanın güzelliğini yaşıyoruz. Denizin güzelliğini görüyorsunuz. Bütün yurt genelinde yağmur ve fırtına varken biz Alanya'da yazı yaşıyoruz. Biraz önce denizden çıktık, gördüğünüz gibi. Herkesi buraya bekliyoruz. Tatilin adresi burası"
dedi.




