Survivor All Star'da gerilim bitmek bilmiyor. TV ekranlarının çok sevilen zorlu yarışması Survivor All Star gündeme damga vuran bölümleriyle gündeme gelmeye devam ederken bu defa TV tarihinde bir ilk yaşandı. Hikmet'in oyun sırasında Batuhan'a kum fırlatması ve sonrasında konseyde "Volkan'ın dirseği olmasaydı Batuhan'a vuracaktım" sözleri büyük tepkilere neden oldu.
Olay, Hikmet'in dokunulmazlık oyunu sırasında Batuhan Karacakaya'ya kum fırlatmasıyla başladı. Bu hareketin hemen ardından konseyde söz alan Hikmet, "Volkan'ın dirseği olmasaydı Batuhan'a vuracaktım" diyerek olayın çok farklı bir noktaya taşınmasına neden oldu.
Batuhan'ın ailesinin Hikmet hakkında suç duyurusunda bulunmayı düşündüğünü söyleyen Ilıcalı, ailenin kendilerine ağır tehditlerde bulunduğunu da belirtti. "Artık bunu kabul etmiyorum" sözleriyle yaşananlara tepki gösterdi.
Ilıcalı, yaşanan olayı Batuhan'a şöyle anlattı: Senin Hikmet konun oldu biliyorsun ve sana teşekkür ediyorum biz seninle abi kardeş bir konuşma yaptık ve o konuyu çözdük. Ailen açısından bu konu çözülmedi. Baban önce iletişime geçmiş bizim arkadaşlarla. Ben böyle cümle cümle geçmeyeceğim. Konu şimdi programı ilgilendirdiği için konuşmak zorundayım geneliyle ilgili. Bize suçlama babandan; avukatıyla konuşup suç duyurusunda bulunacakmış. Ağır tehdit var, bizimle ilgili. Sonra oğlumun kılına zarar gelirse şöyle yaparım, böyle yaparım demiş. Açıkçası hayatımda ilk defa aldığım bir mesaj şekli. İşte misliyle size ödetirim, oğlumu derhal gönderin.