“Ezel” (2010)


Diziye damga vuran bölümlerden biri Antalya’da çekildi. Özellikle şehrin tarihi dokusu, hikayeye derinlik katarken sahneye ayrı bir görsel şölen kattı.


“Diriliş: Ertuğrul” (2014-2019)


Antalya’nın tarihi mekanları, dizinin atmosferini güçlendiren unsurlar arasında yer aldı. Otantik yapılar ve doğal ortam, diziyi daha da unutulmaz kıldı.

“Skyfall” (2012)


James Bond serisinin unutulmaz filmi, Antalya’nın büyüleyici manzaralarını beyaz perdeye taşıdı. Filmde kullanılan sahneler, izleyicilere Akdeniz’in eşsiz güzelliklerini sundu.


“Arif v 216” (2018)


Cem Yılmaz’ın sevilen filmi, Antalya’nın modern yüzünü ve doğal güzelliklerini mizahi bir dille harmanladı.


“Aşk Tesadüfleri Sever 2” (2020)


Filmin romantik sahneleri, Antalya’nın sakin koylarında ve masmavi sahillerinde çekildi. Antalya, aşka dair bir fon olarak beyaz perdede yerini aldı.

Yorumlar
Editör Hakkında