Antalya’da geçtiğimiz gün akşam saatlerine doğru meydana gelen 2.8 şiddetindeki depremin ardından, bu sabah saatlerinde de Kepez ilçesinde kısa aralıklarla iki deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre saat 05.52’de 2,7 büyüklüğünde, saat 06.23’te ise 1,5 büyüklüğünde iki sarsıntı kaydedildi.
Kepez’de peş peşe iki sarsıntı
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Antalya’da sabah saatlerinde iki ayrı deprem kayıtlara geçti. İlk sarsıntı saat 05.52.50’de 2,7 büyüklüğünde ölçülürken, ikinci deprem saat 06.23.22’de 1,5 büyüklüğünde gerçekleşti. Her iki depremin de merkez üssü Kepez ilçesi olarak kaydedildi. AFAD’ın paylaştığı verilere göre ilk depremin derinliği 7 kilometre, ikinci depremin derinliği de 7 kilometre olarak açıklandı.
Çok sayıda vatandaş tarafından sarsıntının hissedildiği bilgisine yer verilirken, depremin şiddeti küçük olsa da derinliğinin yakın olmasından dolayı sarsıntılar hissedildiği de ifade ediliyor.


