Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, 3 Aralık Dünya Farkındalık Günü kapsamında özel gereksinimli öğrencilerin yer aldığı anlamlı bir program düzenlendi. Programın en dikkat çeken bölümlerinden biri, özel öğrencilerin Gazipaşa Kaymakamı Selami Korkutata ve protokol üyeleriyle birlikte sahaya çıkarak gerçekleştirdiği futbol maçı oldu. Tribünlerden yükselen alkışlar ve öğrencilerin mutluluk dolu anları, etkinliğe renk kattı.

Futbol müsabakasının ardından gün; çeşitli oyunlar, gösteriler ve etkileşimli aktivitelerle devam etti. Özel gereksinimli öğrencilerin özgüvenli ve coşkulu katılımı, toplumda farkındalık oluşturmanın önemine bir kez daha dikkat çekti.

2026 Yılında Tatil Trendleri: Sürdürülebilir, Deneyim Odaklı ve Minimalist Seyahat Rehberi
2026 Yılında Tatil Trendleri: Sürdürülebilir, Deneyim Odaklı ve Minimalist Seyahat Rehberi
İçeriği Görüntüle

Etkinlik sonunda organizasyona katkı sunan tüm kişi ve kurumlara teşekkür edilirken, farkındalığın sadece bu özel günle sınırlı kalmayıp yıl boyunca sürmesi temennisinde bulunuldu.

Kaynak: Antalya Hakkında