Yangın, Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Sinan Mahallesi Arık Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı binanın zemin katındaki bir bayan kuaföründe meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, işletme sahibi İsmail Kaymakçı, iş yerinin balkonuna gölgelik yapılması için babası Ahmet Kaymakçı'dan yardım istedi. Balkon kısmında sürdürülen kaynak çalışması sırasında çıkan kıvılcımlar iş yerindeki malzemeleri tutuşturdu.

Yangın Itfaiye2

Alevler iki iş yerine yayıldı

Kısa sürede büyüyen yangın kuaför dükkânını sararken, içeride bulunan çalışanlar ve müşteriler hızla dışarı çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Baba ve oğul, ekipler gelene kadar yangını kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştı. Ancak alevler, bitişikte bulunan yorgancı dükkânına da sıçradı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, her iki iş yerinde de maddi hasar oluştu.

Yangın Itfaiye

Gözyaşları içinde yaşananlar anlattılar

Yangının söndürülmesinin ardından iş yeri sahibi, ailesi ve çalışanları büyük üzüntü yaşadı. Soğutma çalışmaları devam ederken bazı çalışanların gözyaşlarını tutamadığı, işlemleri yarım kalan müşterilerin ise dükkândan dışarı çıktığı görüldü. Yangının ardından konuşan Ahmet Kaymakçı,

"Balkonda kaynak yaparken oldu. İçerisi ne durumda bilmiyorum. Hakkından gelemedim. Buna da şükür"

dedi.

İş yeri sahibi İsmail Kaymakçı ise yaşananları,

Antalya'da TOMA'lar orman yangını için seferber oldu! İşte o anlar
Antalya'da TOMA'lar orman yangını için seferber oldu! İşte o anlar
İçeriği Görüntüle

"Birden bir bağırış oldu. Babam kaynak yaparken bir anda dükkân tutuştu. Yangın söndü ama ortalık toz duman. Çok şükür yaralımız yok"

sözleriyle anlattı.

Kaynak: İHA