Antalya'nın Kepez ilçesinde bir baklava ve lokum üretim tesisinde bulunan kazan büyük bir gürültüyle patladı. Olayda, patlayan kazanın yanında çalışan Emrah K. yaralandı.
Kazan gürültüyle patladı
Olay, Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Ayanoğlu Mahallesi'nde 1809 ile 1820. Sokak kesişiminde bulunan bir baklava ve lokum üretim tesisinde saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, tesiste lokum yapımında kullanılan ve içerisinde kaynar su bulunan kazan henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı patladı. O sırada büyük bir gürültüyle patlayan kazanın yanında çalışmakta olan Emrah K. yaralandı.
Olay yerine ekipler sevk edildi
Patlamanın sesini duyan çevredeki vatandaşlar büyük bir panik yaşarken, olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Kısa sürede verilen adrese gelen itfaiye ekipleri gerekli kontrolleri sağlarken, kazandaki kaynar su ve basınç nedeniyle yüzünde ve vücudunun üst kısmında ileri derecede yanıklar oluşan Emrah K. ilk müdahalenin ardından ambulansla Antalya Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.





