Antalya’nın Kemer ilçesinde, yaralı halde bulunan ve nesli tükenme tehlikesi altında olan dağ keçisi, belediye ekipleri tarafından tedavi altına alındı. Merkez Mahallesi’ndeki Botanik Park’ta bulunan keçi, tedavi ve rehabilitasyon merkezine götürüldü.

Kemer Dag Kecisi Yarali3

Yaralı keçiyi zabıta ekipleri buldu

Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, devriye görevi sırasında Merkez Mahallesi’nde bulunan Botanik Park’ta yaralı bir dağ keçisiyle karşılaştı. Ekipler, durumu Kemer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen veteriner işleri ekipleri, yaralı dağ keçisini yakalayarak Kemer Belediyesi Sahipsiz Hayvan Barındırma, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürdü.

Antalya günlük hava durumu - 25.10.2026
Antalya günlük hava durumu - 25.10.2026
İçeriği Görüntüle

Kemer Dag Kecisi Yarali

Tedavisinin ardından doğaya bırakılacak

Merkezde tedavi altına alınan dağ keçisinin sağlık durumunun takip edildiği belirtildi. Keçinin tedavisinin tamamlanmasının ardından yeniden doğal yaşam alanına bırakılacağı bildirildi.

Kemer Dag Kecisi Yarali4

Kaynak: İHA