Antalya Kepez Belediyesi, Ramazan ayında iftar sofralarına bir yenisini daha ekledi. Demirel, V.Esentepe ve V.Menderes Mahallesi sakinleri iftar sofralarında bir araya geldi. Kur’an tilavetiyle başlayan akşamda eller semaya açılarak hep birlikte dualar edildi. Birlik ve beraberlik içinde lokmalar paylaşıldı, komşular aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşadı. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz de, Ramazan’ın manevi atmosferinde komşularıyla bir araya geldi. İftar yemeği öncesi masaları tek teke gezerek, “Hayırlı Ramazan “dileklerini iletti.

Programda konuşan Başkan Kocagöz, birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışmayı öğrettiğini söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti:
“Bizler çocuklarımızın umutlarını, gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmek ve büyüklerimizin de huzur içinde bir ilçede yaşayabilmeleri için gecemizi, gündüzümüze katıyoruz ve Kepez için çalışıyoruz. Bizim için en önemlisi; Bizim olduğumuz yerde bir çocuğumuz üşümemeli, bir insanımız yatağa aç girmemeli, işte bunun için mücadele ediyoruz. Derdimiz yoksulluğu yönetmek değil, yoksulluğu yok etmektir. İşte bunun içinde bir değişim başladı. Eskiden Antalya’nın arka bahçesi denilen Kepez, Antalya’nın vitrini olma yolunda ilerliyor. Bunu hep birlikte yapıyoruz”
dedi.

Kocagöz'ün sözlerine alkış
Dünya’daki sıcak gelişmelere de değinen Başkan Kocagöz şunları söyledi:
“Maalesef dünyamız kan ve göz yaşı… Dünyayı ateşe verenlerin bir gün o ateşte yanacaklarını hep beraber biliyoruz. Biz, Türkleri ayağa kaldırmak zordur. Kimse bize bulaşmasın. Türklerin ayağa kalması zordur ama ayağa kalktı mı oturtması daha da zordur”




